18.01.2007 г., 14:56 ч.

Real love 

  Поезия
1266 0 3
За някой хора е трудно да го видят,
но ти винаги гледаш в мен,
несъмнено за това.
О да, аз и ти го имаме.

Нямам думи да обясня
любовта, която изпитвам.
Винаги се вглеждам в теб,
когато спиш.

Постоянно те виждам,
ти изпълваш моя живот.
О да, сладките неща
сме самите ние.

Повече от чувство,
по-силно от стихия.
Ние сме залез и зора,
слънце и луна.

Любов като никоя друга,
любов като водовъртеж.
О да, аз и ти го имаме
истинското щастие.

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??