19.11.2008 г., 12:55 ч.

Реален сън 

  Поезия » Любовна
749 0 6
Реален сън

И тази нощ много вали,
и тази нощ ще прекарам сама,
и пак се случва като преди,
ти ме посещаваш в съня.

Но този път е много по-истинско,
даже сън ли е дори се чудя,
през прозореца ми влезе като в приказка,
докосна ме - изтръпнах от възбуда!

Погали ме, усетих как гориш,
усещам силно кожата ти мека -
не е сън, просто съм със затворени очи,
може би ме е страх да погледна!?

До себе си силно ме притисна,
с целувки обсипа моята снага...
Нямам чаша вода да се плисна -
прекалено реален стана сънят!

Изтръпвам цялата и адски съм щастлива,
като въглен в ръцете ти горя,
с ръце докосвам те и изведнъж откривам,
че всъщност будна съм, не спя.

Отскубна ми се, но след теб затичах,
чувам някой на прозореца ми чука...
"Къде си?" и "Има ли някой?" извиках,
но в миг "Сама си!" отговори ми капчукът...


06.08.2008

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??