17.01.2024 г., 10:50 ч.

Реално днес 

  Поезия » Пародии
150 0 0

Реално днес

Клептоманка броди из ефира!

Неуморна е, за миг не спира!

И по първа, БТВ и НОВА

винаги за снимки е готова!

Пребоядисана е вече тя.

Не и помага новата боя!

Защото я познаваме добре,

че най-я бива само да краде!

Омръзна ни от стари, овехтели

политици глухи, ослепели!

Нямат срам, хем лъжат, хем крадат

все едно е техен този свят!

Канят ги във всичките ти вита,

ама никой зрителя не пита

иска ли да гледа този фарс!

Мислят, че сме паднали от Марс!

Далавераджии, клептомани,

все мръсници, но от нас избрани!

Разиграват коня си навред

и не дават никому отчет!

На народа май и му не пука

че се управлява от боклука!

Щото много, много е заспал!

За това сме и за жива жал!

15.01.2024 г.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??