30.11.2008 г., 18:38 ч.

Реалност... 

  Поезия » Друга
521 0 2

Моята реалност е неописуема,

избистрена в кристални нишки.

Обичаща и пареща стрелките,

на часовник отброяващ дните!

...

Моята реалност е богата,

сладостта е всяка глътка въздух!

Покрита в злато е като листата,

окапали в миг, окичен в позлата!

...

Моята реалност е неземна,

наред със всички земни чудеса.

Място за лъжи във нея няма,

изпълнена в божествената бистрота!

...

За тебе вече място няма

реалност е, а не лъжа!

Вземи билета и си тръгвай,

ти нямаш място в мойта яснота!

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??