Моята реалност е неописуема,
избистрена в кристални нишки.
Обичаща и пареща стрелките,
на часовник отброяващ дните!
...
Моята реалност е богата,
сладостта е всяка глътка въздух!
Покрита в злато е като листата,
окапали в миг, окичен в позлата!
...
Моята реалност е неземна,
наред със всички земни чудеса.
Място за лъжи във нея няма,
изпълнена в божествената бистрота!
...
За тебе вече място няма
реалност е, а не лъжа!
Вземи билета и си тръгвай,
ти нямаш място в мойта яснота!
© Дива Самодива All rights reserved.