понякога ми се
иска да избягам
понякога и от реалността
но виждам пропастта
но знам че някъде
ме чака
сезонът мой
на любовта
сега дочух го
надалеч
вик прошепна
ми в нощта
ела при мене
с мен бъди
и любовта си
ми дари
© Кармен николова Всички права запазени
"Но знам, че някъде
ме чака
сезонът мой
на любовта."
И това ти дава основание да се съхраниш за бъдещето. Много ми хареса
Кармен! Поздрав и хубава вечер!
на любовта."