6.04.2023 г., 17:23 ч.

Реалност 

  Поезия » Хумористична
283 0 0

Днес им казват на младежите:

,,Забравете за сърбежите!

Има толкоз модни теми.

Край с любовните дилеми!

 

По-далеч от плътски плам!

Далавера няма там.

В гонки карай като хала.

Първи ще си във квартала!

 

Пиене и наркотици

и побой над даскалици,

качен директно в интернет–

те това е дневен ред!".

 

Да, това не е решение!

Но, при всяко положение

и, за жалост,лакърдиите

приемат се от момчетиите.

 

Ала тез кратуни прости

сякаш са в света на гости!

Няма как да прогресираш,

любовта щом не намираш!

 

За нея много е написано...

Човечеството е орисано

да съществува чрез любов.

Тя силна е на гара Бов,

 

а и във Чурка, във Вратига...

Аларма там такава вдига,

че друго, щеш или не щеш,

не може и да избереш!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??