27.12.2007 г., 15:06 ч.

Рецепта за щастие! 

  Поезия » Хумористична
1067 0 10
Първо: Съд дълбок на масата сложете,
листенца от мушкатото пуснете,
копърът на вкус го прибавете,
усмивки ваши добавете!

После: Вземете чаша с натурален сок,
но за по-екстремно му пуснете малко ток...
Повярвайте ми, получава се голям ефект,
но прекалите ли, възможен резултат е и дефект.

Последно: С миксера разбъркайте добре,
но предварително чукнете вътре и яйце.
За да пробвате, с пръста си бръкнете,
с добри приятели го споделете!

Колкото и много да ни се струва щастието, то никога не е достатъчно. Трябва по-често да го споделяме с някого... за да бъдем още по-щастливи!

© Муза Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??