2.11.2011 г., 19:43 ч.

Рецепта за щастие 

  Поезия
1120 1 4

Не насилвай врати, за да влизаш,

не ограбвай нескрити предмети.

Не предавай приятел и близък,

не забравяй във тебе детето.

 

Не изпращай любов, недоспала,

не проклинай изгряващо утре,

не почерняй надежда изгряла,

през глава не завивай се сутрин.

 

И махни тези дрехи безцветни –

всеки сам светоглед си избира.

А мечтите са злато несметно –

допусни ги и в теб да извират.

© Мартин Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??