2.11.2008 г., 14:55 ч.

Редом 

  Поезия » Любовна
508 0 0

             РЕДОМ                 

            (на Лара) 

 

Лесно е да си редом,

    сред звъна на бокали

        с ароматни вина,

    сред усмивки

        и разходки прекрасни,

    сред бутици с блясък

        на красиви неща.

 

Трудно е да си редом,

    когато в душата

        бушува гнева,

    сред ветровете -

        и трудни, и опасни,

    сред изкушението,

        че можеш и сама.

 

Трудно е да си редом,

    когато

        калява се Любовта.

 Тогава бъди редом,

    защото

        проверява се Тя.

 

© Светослав Статев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??