3.01.2007 г., 13:40 ч.

Редом до теб 

  Поезия
836 0 1
Когато се задъхваш
и не можеш
от ярост да поемеш дъх,
когато спреш да се тревожиш,
че всичко рухва отведнъж;
Че няма никаква надежда
за теб и твоя малък Бог -
поспри!
И виж
в сърцето си горещо
как, яхнал своя еднорог,
аз идвам от дъжда в очите,
пристигам като ураган.
Аз ще превърна в жупел дните,
И пепелта им ще ти дам!


2006

© Ники Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??