20.02.2016 г., 18:49 ч.

Рифурматор 

  Поезия » Хумористична
436 0 5

Написъх стихчита две-три,

дупуснъх малку грешки

но ти четательо, прости

ми грешкити чувешки!

 

Чи моити твурения

върхъ съ на Колтуръта

и новъта министърка

ш' ги фключи фъф матуръта!

 

За кункурсЪТ: "Ай стига вечи с тия риформи, бе!"

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??