Feb 20, 2016, 6:49 PM

Рифурматор 

  Poetry » Humour
438 0 5

Написъх стихчита две-три,

дупуснъх малку грешки

но ти четательо, прости

ми грешкити чувешки!

 

Чи моити твурения

върхъ съ на Колтуръта

и новъта министърка

ш' ги фключи фъф матуръта!

 

За кункурсЪТ: "Ай стига вечи с тия риформи, бе!"

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??