14.04.2019 г., 0:01 ч.

Регресия 

  Поезия » Любовна
482 1 4

Регресия
 

Позна ли ме? Животът тук ни среща.
Може би, за да си кажем нещо!
За древния изминал път след нас,
който днес в регресия усещам.

 

Отдавна е било и много по-различно
при други нрави на различен свят.
Дали сме си. И сигурно съм взела
частица спомен - да те срещна пак!

 

Помня те! С очите на душата си.
Пренесли обич -в този наш живот.
И стъпям на везната на съдбата си,
като длъжница на нашата любов!

 

Без очакване, осъждане, вина,
минавам само с топлата си обич.
По-мъдра съм - оставям светлинка
по твоя път в безкрайната ти вечност.

 

Всяка среща е благословена, тя може да бъде разплата, награда или наказание. Когато я осъзнаем и платим цената, продължаваме напред.

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??