17.09.2017 г., 18:23 ч.

Режисьора Съдба (На Таня) 

  Поезия » Любовна
631 0 2

Лежейки за пръв път един до друг,

заспа в ръцете ми, мила,

оттогава е ясно, че точно за тук,

съдба досега те е крила.

 

Опазила двама ни, тебе, и мен,

по кривия път на живота.

Стъпка напред, във вид на знамения,

показвала вярна посока.

 

Разминавала ни е, на косъм дори

и чакала с точност момента,

в който да сложи началните дни,

на нашата филмова лента.

 

Перфектния увод, две половини душа,

които дълго търсили цялост.

Без драми излишни и без суета.

Само чиста, искрена радост.

© Серафим Аянски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??