19.11.2019 г., 18:03 ч.

Реката на забравата 

  Поезия » Любовна
958 0 2

Сега съм кукла восъчна,

изтече кръвта ми в канала

и сля се с реката на забравата,

и паметта ми с нея си отиде.

Сега съм птица с восъчни криле,

но и с восъчни криле към теб,

Слънце мое, пак летя...

Последен полет, последна воля,

прегръща ме реката на забравата...

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??