6.03.2020 г., 7:19 ч.

"Реквием за една мръсница" (не по Райнов) 

  Поезия » Свободен стих
672 0 2

Изядох много череши. Чак устните ме боляха – до кръв.

И плюех костилките в шепи. Всяка една спомен от

червената стръв.

И както казва Райнов: “Няма нищо по – хубаво от

лошото време”.

Ближех рани (не устни) и танцувах в дъжд.

Господин Никой и аз една от жените.

По ръба на бръснача вървях.

Някой отнякъде вика:

“На тази жена и отива всеки един цвят “!.

05.03.2020г

© Тодорка Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??