22.06.2016 г., 8:11 ч.

Ремонт на Седмия Етаж 

  Поезия » Хумористична, Пародии
600 0 0

По Канал 1, аз виждам

Гняв! Побоища безредни,

Село останало без ток.

Протести осем дни поредни.

 

През прозореца, аз чувам

Клаксон и крещящи гуми

Нито миг те не разделят

Пет, шест, седем бесни думи.

 

А хората – напрегнати

Притиснати и от комплекс,

Като рефлекс, предизвикан

от мижав труд и малко секс.

 

Тази злоба тъй народна

Не може да се обясни

Но твърдя, че с малко радост

Животът ще се улесни.

 

--------------------------------------------

 

Съседът ремонтира през нощта

Но трая тихо и пасувам

Събирам смелост за да мога

Сутринта да го напсувам!

© Иван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??