3.10.2009 г., 18:00 ч.

Реша ли да живея като вятър 

  Поезия
637 0 17

Реша ли да живея като вятър,

без нито миг излишна суета,

навярно ще открия без остатък

непреходните, ценните неща.

Ше мога да намеря минзухари

при хребети, обгърнати от сняг.

Сред езера - запалени пожари,

в окото на престъпника – сълза...

Пътеки ще се вият през морето

и ще довеждат до отворен дом,

при старото огнище, там, където

с душата си усещала съм Бог!

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??