4.12.2014 г., 18:10 ч.

Решение 

  Поезия
263 0 0

Слагам спомените в торба.

Изхвърлям тъжните си дни

в нощ студена.

Не искам повече да ме боли,

за щастие съм аз родена.

 

Слана попари моите мечти.

Трябва да живея.

Слабостта за миг превзе

граденото с години време.

Няма да се дам.

Славя се с достойно племе.

 

Сламена капела пази ме от

злобните очи.
Слагам розовите очила.

Продължавам да живея!

Имам вяра и надежда.

Не можеш да ме спреш.

Ще възкръсна, като птица Феникс!

Ще те победя - от пепелта!

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??