26.12.2018 г., 11:27 ч.

Ретро 

  Поезия » Хумористична
563 0 0

Цинично ли?По скоро е практично носенето на чорапи с чехли,допълват ги повдигнати над пъпа анцунг и характер бъкан с мурафети.С нокторезачка в джоба и ланеца на неизмита шия,това бе образът на БГ мачото със дрехи без намеса на ютия.

Но въпреки това по него време мяркаха се истинност и романтици,а сега моралът носи скъпи но фалшиви цици.Не е ли по цинично питам се сега,във времена в които думата не струва пукната пара.Чак ми се прийсква да се поровя в скрина стар за анцунга шукарен и за ланец жълт но от метал!!

© Евгени Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??