6.11.2007 г., 12:01 ч.

Ретроспекция на дисекция  

  Поезия » Любовна
990 0 22
Извадих те от старите албуми.
Усмихната. Красива.
Както винаги.

Вината си изтрих със стара гума.
Усмивката изрязах.
Креа-thievery.

Наслагвах я във всеки следващ спомен.
Понякога заставаше
накриво.

На твоето лице. Отвор огромен.
Усмивка недопаснала.
Красиво.

Извадих я от старите албуми.
Усмихната целувката.
Естествена.

Изрязах я. С отровно празни думи.
Замазах я. Наслагвах я.
Намествах я.

Във спомени за весели лета.
Морета, пясък, музика
и кораби.

И песни. В неотварящи уста.
Протести във очи.
Безмерно тровени.

Изрязах ги от старите албуми.
Усмивката. Целувката.
Страстта.

Наслагвах си в сърцето артемумии.
Обичах те.
Със ножица в ръка.

© Тома Кашмирски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??