25.08.2004 г., 20:55 ч.

Ревност 

  Поезия
1286 0 3
Дойдох.
Видях в гола стая
висяща паяжина-параван.
Зад него скучните ъгли
събираха си мухъл на таван.
Видях в една от тях дебела грешка,
която в страха си се издаде-
не е било квартира за забежки,
подът ядно под краката ми поддаде.
Не победих съмненията си,
чух ревността как се изкиска.
Останах в своето безверие
с окомера стар на риска.

© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??