Аз ли съм тази,
която по нервите ти лази,
а когато бе с онази,
знам, тръпка те полази?
Аз ли съм тази,
която мечтите ти погази
и видях те за онази
готов си камион да те прегази?
Аз ли съм тази,
която спомените пази,
а ти за онази
сърцето си запази?
Но знам, че аз съм тази,
за която писа любовни фрази
и точно за това онази
знам, че вече ме мрази.
© Мая Михайлова Всички права запазени