23.10.2007 г., 9:32 ч.

Резени 

  Поезия
487 0 7
 

Главата ми е просто една фурна,

мозъкът - жилаво  тесто.

Очите ми винаги са на четири.

Вчера обаче ми спряха  тока.

И днес ми е клисаво.

Някак безхлебно.

Мислите ми се лепят по небцето.

Предъвквам някакво осъзнаване.

Протри ми се езикът

от това помъдряване.

Утре мисля да се препека.

Обаче не съм решила още

на колко филии точно да се нарежа.

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??