Oct 23, 2007, 9:32 AM

Резени 

  Poetry
489 0 7
 

Главата ми е просто една фурна,

мозъкът - жилаво  тесто.

Очите ми винаги са на четири.

Вчера обаче ми спряха  тока.

И днес ми е клисаво.

Някак безхлебно.

Мислите ми се лепят по небцето.

Предъвквам някакво осъзнаване.

Протри ми се езикът

от това помъдряване.

Утре мисля да се препека.

Обаче не съм решила още

на колко филии точно да се нарежа.

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??