4.01.2008 г., 9:54 ч.

Рилски езера 

  Поезия » Пейзажна
1664 0 26
В чудни и неземни
рилски езера
тихо се оглеждат
модри небеса.

Слънчеви искрици
нежно трепкат в тях
като светли жрици,
грейнали от смях.

В чисти и вглъбени -
бистри езера
тихо се оглежда
Рилската душа...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??