Jan 4, 2008, 9:54 AM

Рилски езера 

  Poetry » Landscape
1667 0 26
В чудни и неземни
рилски езера
тихо се оглеждат
модри небеса.

Слънчеви искрици
нежно трепкат в тях
като светли жрици,
грейнали от смях.

В чисти и вглъбени -
бистри езера
тихо се оглежда
Рилската душа...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??