6.12.2015 г., 18:01 ч.  

Римушка за разтушка – 1(Коч от Орцево) 

  Поезия » Хумористична
685 0 5

Коч от Орцево си купи

Гоце Капитана

и го прати да "очупи"

стадото в Балкана.

 

Ала кочът взе да вие,

мунафлък да прави:

грабне овца и я свие–

стадото издави!

 

Идва Гоце– що да види:

стадо веке нема...

Но веднага разгада той

чудната дилема.

 

Хвана коча и закла го,

па одра го с ножа,

а отдолу... се озъби...

вълк у овча кожа!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??