Рискувам да обичам...
Най- щастливите и силни сърца,
не са тези, които никога не се били наранявани...
Те са тези, които са се осмелили да обичат,
с риск да бъдат унижени или да страдат,
с риск да чакат и да се борят много,
с риск дори любовта им да не бъде споделена,
но доверявайки се на любимия човек,
че той никога няма да ги разбие...
И тогава, когато се случи двама души
да си вярват и да се обичат така,
да споделят мъките и радостите си,
да бъдат винаги едно цяло то тогава
е без значение дали някой друг ще ги разбие,
защото те са неразделни и несломими...!
© Лили Вълчева Всички права запазени