2.11.2013 г., 17:55 ч.

Рисунка 

  Поезия » Любовна
1282 0 11

РИСУНКА

 

 

Узряла хубава жена

отива на пазар в узряла есен.

След дъжд разлистена дъга

над нея багрите си веси –

 

същински божи ореол.

Художници изваждат четките,

любов рисуват във възторг,

забравили за себе си.

 

А тя върви нехайна и ефирна

с походката на влюбена звезда

и вятър, който жално свири

за някогашна кротка свобода.

 

31.10.13

 

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??