11.10.2014 г., 20:01 ч.

Рисунка 

  Поезия » Любовна
398 0 1

Рисунка

 

Графитът погали хартията мека

Рисувайки нежно твоите черти.

Със пръсти погалвам косата ти леко,

Но ти си просто рисунка, уви.

 

Но аз те сънувам и знам, че си там,

Че чакаш да дойда при теб без търпение.

Да, знам, че си сам, толкова сам,

Изгубен без моето бдение…

 

Целувка ти давам, но ти си студен

- парче безчувствена хартия…

Гняв се надига, и сълзи у мен

-  целувката си сега ще изтрия.

 

Но листът е мокър, а гумата трие,

Безпощадно хартията къса…

Но листът не може плача ми да скрие,

Дори сто псувни да изръся.

 

Хартията мачкам и правя на топка

-  захвърлям я в коша. Ти беше толкова реален…

Отново попаднах във същата клопка…

Жалко, че никой в живота, не е така идеален.

© Роси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??