11.07.2007 г., 14:52 ч.

Рисунка от любов 

  Поезия
1063 0 1
Нарисувай ме,
не с четка и боя,
нарисувай ме
с четката на любовта...

Нарисувай ме,
не с молив и листа,
рисувай ме в съзнанието си
с молива на любовта...

Рисувай ме, но не с ръцете си,
нарисувай ме още по-красива,
рисувай ме със сърцето си,
нека бъда твойта самодива...

Нарисувай ме в съня си,
нека в съзнанието ти оживея,
вдъхни ми живот с дъха си,
ще бъда твойта фея...

Нарисувай своята мечта,
устни ягодово червени,
златната ми дълга коса,
очи маслинено-зелени.

Като принцеса от твоя сън,
красиво видение в нощта,
когато гледаш звездите вън
и видиш самотната луна...

Рисувай ме изкусно,
както майстор-художник рисува своята творба,
звездите по-ярко ще светят,
а аз ще бъда твоята луна...

© Ънфоргивън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??