9.12.2009 г., 23:39 ч.

Рисунки 

  Поезия » Философска
547 0 0

Нарисувах чешма.
Водата ще тече,

докато не свърши водната боя.

Навън вали

и ще вали,
докато не свършат моите сълзи.

© Христо Атанасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??