Dec 9, 2009, 11:39 PM

Рисунки 

  Poetry » Phylosophy
559 0 0

Нарисувах чешма.
Водата ще тече,

докато не свърши водната боя.

Навън вали

и ще вали,
докато не свършат моите сълзи.

© Христо Атанасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??