13.05.2009 г., 22:06 ч.

Рисувам 

  Поезия » Любовна
640 0 10

Със сърцето сътворявам -
извайвам те с душа,
рисувам те със устни,
оцветявам те с очи.
Тъй прекрасен и омаен,
целият във мен гориш.
Цветен миг в безкрая -
огнен сноп лъчи.
Пламъкът ме води
към твойте дълбини,
тихо те изричам и
с въздишка те зова.
Преливат цветовете -
в миг от вечността.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??