6.04.2022 г., 11:43 ч.  

Рисувам те 

  Поезия » Любовна
1004 1 3

Рисувам те с пръсти.

Рисувам те бавно.

И думите тихо заспиват...

И в този миг светъл

едничко е важно -

да бъдеш ти с мене

щастлива!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??