16.12.2009 г., 9:33 ч.

Рисувам те с душа на лято 

  Поезия » Друга
528 0 8

Рисувам те с душа на лято:
косите вплитам в слънчогледови листа.
От топъл дъжд са слънчево-поляти
очите ти. Зениците - лица
на спомнени усмивки, на огнище.
Дъхът ти - с аромата на кокиче.
Браздите по челото ти разнищвам.
На себе си единствено приличаш!
Не мога да те нарисувам...
Овалът ти е тайнствена пътека,
по която светотатство е да тръгна.
По която милиони смехове отекват.
И от която няма да поискам да се върна.

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??