18.05.2018 г., 0:26 ч.

Рисуваше вселената 

  Поезия » Философска, Друга
327 0 3

                     Вдъхновено от А.

 

Изпълнена с муза рисува

портрета на млада жена...

и тъй на шега тя разбрала

как бил сътворен е светът.

 

14.05.2018г.

© Андрей Андреев Всички права запазени

Творчеството е ключът.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??