14.07.2011 г., 16:35 ч.

Роден... за теб 

  Поезия » Любовна
768 0 1

Роден от стон далечен и възвишен,

произлязал от струни на китара,

аз живях не просто за да дишам

и да отмятам листи от календара.

 

Роден от утринния бриз ароматен,

от прилив безметежен породен,

аз не бях при теб безцелно пратен,

просто с теб да бъда нощ и ден.

 

Роден от слънцето след летен дъжд,

надежда на света да дари изгряло,

аз живях не просто за теб да бъда мъж,

а да накарам сърцето ти да бие полудяло.

 

Роден бях красива песен за теб да бъда,

с мисли чувствата ти да докосвам.

Като пролет сърцето ти да пробудя

и с думи нежни да го омагьосвам.

 

© Станчо Станчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??