Родена в буря – буря предизвиках
и мълния в небето призовах,
и вятър волен облаците да раздуха,
и ето в небето появи се и дъга…
Към нея тръгнах, под нея исках аз да мина,
за да се промени моята съдба,
в ръцете си за малко щастието хванах,
но то е волна птица – отлетя…
И какво е щастие тогава се попитах –
Сладолед ли да ближеш?
Не! За мене не,
защото сладолед аз никак не обичам…
Обичам порива на вятъра, проливен дъжд
и залеза на Слънцето и звездното небе…
От там дошла съм и на там отивам –
не искам да оставам дълго тук…
Родена в буря – буря призовах…
14-06-2019г.