Родих се чиста,
нежна и обичана,
родих се от любов,
създадена за живот...
Родих се, за да ме обичат
и да раздавам любов,
дори живот ще даря
на нашите обичани деца...
Родих се, за да те обичам,
родих се и за тебе дишам.
Обичам те е твърде малко,
но ти знаеш това,
ти си моята сбъдната мечта!!!
© Жулиета Стоянова Всички права запазени