13.11.2018 г., 16:50 ч.

Родих се трудно 

  Поезия » Философска
387 1 0
Родих се трудно през една февруарска нощ. Мъките бяха големи. Казват тежко раждане било, продължило цяло денонощие. Не исках да се раждам,да напускам дома, противих се, знаех, че ме чака тежка съдба, а и ми беше дадена оковата, наречена доброта. С нея лягам, с нея ставам, с нея чистя карма. Вечната ми спътница е тя, като гладно куче до бездомник.

© Bez ime Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??