6.04.2024 г., 23:02 ч.

" Родители" 

  Поезия » Философска
37 0 0

Човек, забравил своите родители

преследваше желаната съдба.

Парите станаха му утешители,

а с миналото водеше борба.

 

Имане, дом и кариера,

прекрасни, приказни деца...

Родителите-честни, смели-

защо загърбваш ти сега?

 

Отгледаха те с труд и саможертва,

и  здравето ти пазеха с кураж.

Родителите никога не жертвай,

защото те до края са ти страж!

 

 

                           06.04. 2024 г.

                           Пловдив

© Веси Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??