6.01.2007 г., 16:11 ч.

Рожден ден 

  Поезия
1821 0 3

    Рожден ден

Днес е твоят ден рожден
и пак нахлува спомена свещен.
Пътека кратка ни събра,
в живота дълъг миг светлина...
И като светулка палава любовта
припламна, стопли ни и отлетя.

Какво ли да ти пожелая?
За теб вече така малко зная.
Как минават твоите дни?
Жадуват ли те пак мъжки очи?

Бъди здрава, бодра и добра,
с усмивката си радвай света...
И все така красива бъди,
каквато те помня в онези дни.

© Светослав Статев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??