29.01.2010 г., 11:41 ч.

Рожден ден 

  Поезия » Философска
1607 3 2

                                             Рожден ден

 

Не зная под каква звезда роден си,

с каква харизма си дошъл на този свят,

но ти си ярко светеща звездица,

огряваща навеки моята душа.

 

И блесва утрото, когато ти до мен си,

с криле полита моята душа,

изпълва се сърцето ми с надежда,

с радост и с топлина!

 

За мене, Сине, ти си свята рожба,

дошла като безценен Божи дар,

с любов и нежност се изпълвам цяла,

цъфти от обич моята душа.

 

Ти винаги си толкоз лъчезарен,

огряваш всичко със свойта светлина,

и като кристална росна капка

е чиста твоята добра душа.

 

В този, най-щастлив за тебе ден,

когато ти роден си на земята,

желая много радост и любов,

и да не угасва в тебе Светлината.

 

Бъди ми жив, бъди ми здрав,

и ореолът винаги да бъде с тебе,

където и да си на този свят,

да знаеш, че едно сърце те чака.

 

С много обич

За твоя ден рожден - мама

20.02.2008 година

 

 

 

 

 

© ЙОРДАНКА ГЯУРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасен майчин благослов. Пожелавам му много късмет и щастие!
  • Бог да бди над чедото ти, Данче!
    Желая му много здраве и късмет!
Предложения
: ??:??