11.12.2012 г., 18:47 ч.

Рожден ден 

  Поезия » За деца
1250 0 1

  

                   Рожден ден

 

Коледа е! Тиха, свята, нощ!

Бог роди се на земята 

и дари ни светлината.

 

Днес, на този ден свещен,

малко Ангелче - Левон, родих се,

дар от Бог - получи мама 

и с Любов ме тя дари.

 

Щом отворя аз очички,

грейва радостта за всички,

стоплям с обич най-голяма 

сърчицата - на тати и на мама.

 

Аз съм толкоз лъчезарен,

и усмихнат, и сияещ,

радвам с мойта доброта 

баба, дядо и рода.

 

Имам вече - две зъбички 

и показвам ги на всички,

а крачетата вървят самички,

казвам първите си срички.

 

Сам обичам да играя 

и бели аз вече правя,

всичко искам да узная 

и света да опозная.

 

Божи дар съм аз - за мама,

а за тати - радост най-голяма,

"Слънчице" съм аз за всички 

и обичан съм от всички.

 

Днес, на моя ден Рожден,

духам първата свещичка,

Дядо Коледа ще ме дари 

с много здраве и игри!

 

За скъпия ми внук - Левон.

С много обич - баба Дани!

© ЙОРДАНКА ГЯУРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??