Светът е доволен.
Две дъщери.
И майка.
Не е семейство.
Игра на чувства.
На рождени дни.
До болка стаени
в нощта.
Детски усмивки
прогонват страха.
Мирис на торта
и горещо кафе.
Самотата ме гони
до изгрева на гнева.
Без да мисля
разбивам мига.
Обходих света
с нетърпение.
Все още те обичам.
До рождените дни.
© Яна Всички права запазени