20.09.2011 г., 12:51 ч.

Рожден ден 

  Поезия » Друга
784 0 2

 

Рожден ден

Годините неусетно прелитат,

бял сняг по косите вали,

душата лети устремена…

Ех, младост, младост,

къде си ти?!

 

Рожден ден имам днес,

но сълзи има в моите очи,

беднотията притиска ме силно

и толкова много боли.

 

Но все пак съм щастлива,

какво от това, че почерпих се

с хляб и сол.

Нали хлябът и солта са живота,

мъжкото рамо до мен и детският смях?

 

Честита желая да бъда,

в този свят изгряващ и нов…

душата лети устремена

към стремежа да сбъдне своите мечти…

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??