5.04.2016 г., 20:15 ч.

Рожден ден 

  Поезия » Философска
719 0 7

                                                     Рожден ден

 

Днес ден рожден има моето дете,

то част от мен е, от моето сърце!

Преди години на този ден е роден,

един ден в Живота ми необикновен,

Един ден в годината, празник единствен,

един миг чудесен тогава, а и сега споделен!

 

Отгледахме го, израсна малък човек разумен,

порасна бързо някак, вече ученик,

когато е до мен е ден Велик!

 

Това момче си има братче едно,

така никога не ще остане то само!

 

Лудуват, скачат, викат и играят,

щастливи с татко си, за проблемите нехаят!

 

Те имат детство, да, различно,

не като нашето, но не безлично!

 

Моето дете Филип се нарича,

и Татко много го обича.

 

Растат далече от своя татко,

но когато са до мен е тъй сладко,

да ги прегърна с бащината обич голяма,

такова чуство велико, по-силно от него Няма!

 

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??